23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Povodom dana žena

Župan Koren i njegovi zamjenici djelatnicama županije poklonili cvijeće
Ž

Župan je Istaknuo i činjenicu da u Županijskoj upravi prevladavaju djelatnice, što ukazuje na posebnu odgovornost prilikom izvršavanja svojih svakodnevnih obaveza.

Ne propustite

Povodom Međunarodnog dana žena, župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom u srijedu su upriličili tradicionalni prijam za djelatnice Županijske uprave te im prigodno čestitali Dan žena.

Župan je tom prilikom uputio zahvalu svim djelatnicama na njihovom dosadašnjem radu i sveukupnom doprinosu društvenoj zajednici, pružajući primjer i motivaciju mladim generacijama koje čine budućnost naše zajednice. Istaknuo je i činjenicu da u Županijskoj upravi prevladavaju djelatnice što ukazuje na posebnu odgovornost prilikom izvršavanja svojih svakodnevnih obaveza.

U znak pažnje i poštovanja dužnosnici su djelatnice Županijske uprave darivali cvijećem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KUD Srce na Prkačijadi

Kolači s njihovog štanda razgrabili su se u manje od pola sata! Doznali smo tajnu najslasnijih prkača

Virovska prkačijada okupila je brojne ljubitelje slatkog, kolača, keksića i tradicionalnih poslastica. A tko ih može bolje raditi nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×