17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan tradicionalno primio vatrogasce u povodu Sv.Florijana
Ž

Ne propustite

U povodu Dana Svetog Florijana, župan Darko Koren sa zamjenicima župana Ivanom Palom i Darkom Sobotom primio je predstavnike Vatrogasne zajednice Županije i javnih vatrogasnih postrojbi.

Posebno je pohvalio brojnost vatrogasaca, što nas čini najvatrogasnijom županijom u Hrvatskoj, ali i napredak u njihovu radu.
Predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Ivan Golubić naglasio je kako se u našoj Županiji puno radi na kadrovskom popunjavanju i dodatnoj edukaciji.
– Hvala Županiji na konstantnoj podršci koju nam pruža. Iako je kriza, naše se financije ne smanjuju, što je zaista pohvalno – rekao je Golubić.

Novi zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan predstavio je svoj plan rada te planove za budućnost, prvenstveno vezane uz dislokaciju vatrogasaca na priobalje. Na prijamu je iskazana i zahvalnost dugogodišnjem vatrogascu Ivanu Greguriću iz Molva, ovogodišnjem dobitniku povelje i plakete s likom Mirka Kolarića, koje dodjeljuje Hrvatska vatrogasna zajednica za postignuća u razvoju vatrogastva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×