11 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
povećali sredstva

Županija nastavlja s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi, raspisala natječaje vrijedne 840 tisuća kuna
Ž

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 25. ožujka

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija povećala je sredstva za 115 tisuća kuna i raspisala četiri natječaja vrijedna čak 840 tisuća kuna, a koji se tiču sufinanciranja programa i projekata udruga. Konkretno, dobra je to vijest za udruge koje su usmjerene na područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom, odgoja obrazovanja i ostalih aktivnosti, unaprjeđenje kvalitete umirovljenika i osoba treće životne dobi te rada s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji.

Za udruge usmjerene na zdravstvo i brigu o osobama s invaliditetom planirana vrijednost natječaja je 250.000 kuna, a isto toliko namijenjeno je i udrugama koje doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Razlika je u tome što je kod prvih najveći mogući iznos koji se može dobiti 20.000, a kod drugih 80.000 kuna. Minimalni iznos je 1000 kuna, i to vrijedi za sve natječaje.

– Udruge s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti i ove godine mogu prijaviti
projekte u tri prioritetna područja: rad s djecom i mladima, rad udruga žena s ciljem aktivnog uključivanja žena u društvenu zajednicu te rad ostalih udruga čiji su programi, projekti i aktivnosti od interesa za Koprivničko-križevačku županiju. Ukupna planirana vrijednost natječaja je 120.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je pet
tisuća kuna – poručili su iz Županije.

Što se tiče udruga umirovljenika, koje unaprjeđuju život i brinu o osobama treće životne dobi, njima je namijenjeno 220.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 50.000 kuna.

Kako su poručili iz Županije, ovim natječajima nastavljaju s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi, a rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 25. ožujka, s time da se prijave dostavljaju isključivo na propisanim obrascima iz 2022. godine, koji su, zajedno s uputama, dostupni na mrežnim stranicama županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Teniski klub Koprivnica

[FOTO] DOBAR POČETAK SEZONE Najmlađi tenisači i tenisačice Koprivnice sjajni na turniru

Prošlog vikenda, na terenima Teniskog kluba Koprivnica održan je turnir iz kalendara Odbora sjever za djecu do osam, devet...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×