27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JAVNI NATJEČAJ

Županija objavila informacije za dodjelu studentskih stipendija
Ž

Stipendija će se svakom pojedinom studentu odobrava za jednu akademsku godinu, uz obvezu ispunjenja propisanih uvjeta

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija danas je putem Povjerenstva za stipendiranje studenata s područja Koprivničko-križevačke županije raspisala Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija u akademskoj godini 2023./2024. i to za 100 studenata.

Zainteresirani studenti informacije o pravu sudjelovanja na natječaju mogu saznati u tekstu javnog poziva, a stipendije u visini od 150 eura isplaćivat će se u 12 mjesečnih rata za razdoblje listopada 2023. do rujna 2024. godine.

– Korisnik stipendije koji redovno upiše višu godinu studija kao redovan student, oslobađa se u potpunosti od obveze vraćanja primljenog iznosa stipendije, ako do 30. studenoga tekuće godine o tome dostavi dokaz Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Županije. Stipendija će se svakom pojedinom studentu odobrava za jednu akademsku godinu, uz obvezu ispunjenja propisanih uvjeta, a financijska sredstva osiguravaju se u proračunu – poručuju iz Županije.

Dodajmo kako su kriteriji za utvrđivanje liste reda prvenstva deficitarna struka, ostvareno pravo na stipendiju u prethodnoj akademskoj godini, uspjeh ostvaren u prethodnoj školskoj/akademskoj godini, godina studija, pojedinačne nagrade osvojene na državnim i međunarodnim natjecanjima iz znanja tijekom srednje škole, odnosno ostvarene nagrade za znanstveno-stručne i druge odgovarajuće radove, socijalni status i druge socijalne prilike u obitelji kandidata kao i prednost po posebnim propisima te volontiranje.

Prijave na Natječaj mogu se podnositi u natječajnom roku do zaključno 16. listopada 2023. godine u 23,59 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Ajmo Vatreni! Pogledajte atmosferu iz naših kafića, utakmica se gleda bez daha

Počelo je ludilo zvano Euro 2024! Naši vatreni se u Njemačkoj danas počinju boriti za prolazak teške skupine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×