6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPISANI UGOVORI

Županija osigurala 417 tisuća kuna za sufinanciranje programa i projekata udruga
Ž

Potpisivanje ugovora s predstavnicima udruga se ove godine zbog izvanrednih okolnosti odvija kroz nekoliko dana.

Ne propustite

Župan Darko Koren danas je u prostorijama Županijske uprave potpisao ugovore s predstavnicima udruga o korištenju sredstava Proračuna Koprivničko-križevačke županije za sufinanciranje programa i projekata udruga građana u 2020. godini.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i preporuke Stožera civilne zaštite RH, a u skladu s Odlukom o dopuni Odluke o organizaciji rada Koprivničko-križevačke županije u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, potpisivanje je upriličeno u šalter sali Koprivničko-križevačke županije.

Potpisivanje ugovora s predstavnicima udruga se ove godine zbog izvanrednih okolnosti odvija kroz nekoliko dana, a kako je župan pojasnio, sufinanciranjem su obuhvaćene udruge proizašle iz Domovinskog rata, udruge s područja odgoja, obrazovanja i organiziranog provođenja slobodnih aktivnosti, udruge s područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom te udruge umirovljenika.

– Za sufinanciranje 56 prijavitelja i 81-og programa smo ove godine osigurali 417 tisuća kuna. S obzirom na trenutnu situaciju punjenja Proračuna pretpostavljamo da ćemo ujesen imati mogućnost povećati iznose sufinanciranja te ćemo još jednim natječajem učiniti dodatni doprinos i pomoći u njihovom funkcioniranju. Treba naglasiti kako je suradnja s udrugama od velike važnosti za Koprivničko-križevačku županiju jer one daju izniman doprinos razvoju civilnog sektora, obogaćuju društveni život zajednice i kod nas imaju apsolutnu podršku – kazao je župan Koren prilikom potpisivanja ugovora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

privremeni rezultati

Obrađeno je preko 70 posto biračkih mjesta, HDZ ima 63 mandata, SDP 42, DP je pao za jedan

DIP je obradio preko 70 posto biračkih mjesta, a situacija na saborskim foteljama mijenja se iz minute u minutu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×