23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ministarstvo regionalnog razvoja

Županija prijavila dogradnju knjižnice i zbornice OŠ Molve na Program podrške regionalnom razvoju
Ž

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija prijavila je projektni prijedlog rekonstrukcije postojeće škole i kotlovnice, dogradnju knjižnice i zbornice te nadogradnju spremišta u Molvama. Prijedlog je poslan na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2017. godini.

Prema Programu podrške regionalnom razvoju indikativni iznos sredstava za sve projekte s područja Koprivničko-križevačke županije iznosi 2.600.000 kuna.

Program Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije namijenjeni su sufinanciranju infrastrukturnih radova na objektima komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture u vlasništvu prihvatljivih podnositelja zahtjeva. Tu su i objekti u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači podnositelji zahtjeva i u njihovom su većinskom vlasništvu, a koji su na raspolaganju široj lokalnoj zajednici kao što su dječji vrtići, škole, kulturni centri, domovi kulture, knjižnice, čitaonice, objekti socijalne i zdravstvene skrbi te ostali javni objekti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KUD Srce na Prkačijadi

Kolači s njihovog štanda razgrabili su se u manje od pola sata! Doznali smo tajnu najslasnijih prkača

Virovska prkačijada okupila je brojne ljubitelje slatkog, kolača, keksića i tradicionalnih poslastica. A tko ih može bolje raditi nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×