20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POLAKO SE VRAĆA NORMALA

Županija se priprema za reaktivaciju sustava i rad sa strankama u punom opsegu
Ž

U tijeku su i tehničke pripreme za nastavak redovnog održavanja nastave za niže razrede koja bi trebala krenuti u ponedjeljak 11. svibnja.

Ne propustite

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem je održao redovan kolegij pročelnika županijskih upravnih tijela na kojem su raspravljene aktualnosti u radu upravnih tijela.

– Započelo je i provođenje liberalizacija uvedenih mjera te se sve više djelatnosti vraća u normalniju dinamiku rada. Županija je također, unatoč nastalim okolnostima i ograničenjima, u ovom razdoblju bila vrlo aktivna te je trenutno u pripremama za reaktivaciju sustava i rada sa strankama u punom opsegu, naravno uz poštovanje svih protokola i epidemioloških uputa. Vjerujem kako ćemo se naviknuti na ovakav način rada te da ćemo bez obzira na situaciju i dalje biti efikasni i na usluzi našim građanima – kazao je župan Darko Koren.

Inače, u pripremi su natječaji iz područja UO za gospodarstvo koji će biti objavljeni u ponedjeljak, a nakon sastanka Vlade ovog tjedna se očekuje i potvrda o suglasnosti za kreditno zaduženje za projekt izgradnje pet školskih sportskih dvorana. U tijeku su i tehničke pripreme za nastavak redovnog održavanja nastave za niže razrede koja bi trebala krenuti u ponedjeljak 11. svibnja, a više informacija će biti poznato nakon današnjeg sastanka putem videokonferencije s ravnateljima osnovnih škola.

Provode se i aktivnosti u projektu županijskog Centra kompetencija te se dogovaraju i posljednji detalji u pogledu realizacije projekta skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji s područja županije za koji je Županija osigurala potrebne preduvjete, a provodit će se u suradnji s križevačkom udrugom HERA i Centrom za socijalnu skrb Križevci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×