6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koprivnička bolnica Dr. Tomislav Bardek

Županija u ovoj godini izdvojila gotovo 12 milijuna kuna
Ž

Ne propustite

Ovim sredstvima, uz obnovu krovišta, nabavljeni su digitalni RTG uređaj, kolonoskop, spirometar, aparat za bronhoprovokaciju i druga oprema, a izrađena je i studija uštede na vodi i rasvjeti te akcijski plan energetske učinkovitosti.

Darko Koren, koprivničko-križevački župan, Ivan Pal, njegov zamjenik, Željka Koluder Vlahinja, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti i Sandra Sinjeri, sanacijska upraviteljica koprivničke bolnice Dr. Tomislav Bardek, danas, u petak, obišli su radove energetske obnove krovišta na glavnoj zgradi bolnice.

– Obnovom će biti obuhvaćeno 1815 metara kvadratnih ravnog krovišta. Obnova je bila nužna s obzirom na prodiranje vode na šestom katu bolnice – istaknula je S. Sinjeri.

Vrijednost ovih radova je 1,1 milijun kuna, a završetak se očekuje krajem godine. Njima će se ujedno obuhvatiti i izmjena dotrajale stolarije na šestom katu u vrijednosti oko 240.000 kuna.

U ovoj godini Županija je za koprivničku bolnicu osigurala gotovo 12 milijuna kuna iz decentraliziranih sredstava te 485.000 kuna izvornih županijskih sredstava.

Ovim sredstvima nabavljeni su digitalni RTG uređaj, kolonoskop, spirometar, aparat za bronhoprovokaciju i druga oprema, a izrađena je i studija uštede na vodi i rasvjeti te akcijski plan energetske učinkovitosti.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije utakmice

Torcidaši privedeni zbog pijanstva, droge i pirotehnike, zabranjeno im je na utakmice

Na jučerašnjoj utakmici između Slaven Belupa i Hajduka policija je imala posla. Kako navode iz PU koprivničko-križevačke, bilo je oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×