10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Većina za poljoprivredu

Županija upravo “pustila” dva milijuna eura za projekte građana, udruga i ustanova
Ž

Ističu kako treba pratiti županijske web stranice gdje će se javni pozivi objavljivati od ožujka do rujna.

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija učinila je upravo dostupnim gotovo dva milijuna eura financijskih potpora građanima, ali i javnom sektoru za njihove projekte. Radi se o nizu natječaja za prijavu projekata, a većina ih traje do kraja ove godine.

– U proračunu smo osigurali značajna sredstva kroz 24 javna poziva Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu. Natječaji su vrijedni 1,94 milijuna eura. Želimo pružiti financijsku potporu privatnom sektoru, građanima, ali i javnom sektoru te udrugama, turističkim zajednicama i znanstvenim ustanovama – navode u Županiji.

traktor plugŽupanija daje
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Ističu kako treba pratiti županijske web stranice gdje će se javni pozivi objavljivati od ožujka do rujna. Naveli su i kako je trenutno “vani” deset javnih poziva. Među njima su oni za industrijsku proizvodnju povrća, pčelarsku proizvodnju, ulaganje u imovinu u poljoprivredi i višegodišnje nasade. Financirat će i projekte za ravnomjerni razvoj županije, gradnju vodnokomunalnih građevina, obnovljive izvore energije u kućanstvima, eko proizvodnju, ali i povećanje veličine poljoprivrednog gospodarstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×