6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
talent i učenje se isplate

Županija za školska natjecanja i nagrade najuspješnijim učenicima osigurala 81 tisuću eura
Ž

Županijska razina financira se za sve škole kojima je osnivač Županija te za škole kojima su osnivači Grad Koprivnica, Grad Križevci i Grad Đurđevac

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija prepoznaje vrijednost učeničkih natjecanja na kojima najuspješniji učenici u znanju i najuspješniji sportaši mogu pokazati svoja znanja i vještine.

Zato Županija i pokriva troškove organizacije županijske razine natjecanja koji uključuju prehranu i prijevoz sudionika, naknade članovima povjerenstva, priznanja i medalje.

Za navedene troškove u županijskom je proračunu osigurano preko 32.000 eura.

Spomenimo, županijska razina financira se za sve škole kojima je osnivač Županija te za škole kojima su osnivači Grad Koprivnica, Grad Križevci i Grad Đurđevac.

Po završetku županijske razine natjecanja, najuspješniji učenici pozivaju se na državnu razinu natjecanja, a nakon uspješnog plasmana na državnoj razini, natječu se na međunarodnoj razini.

Učenike i njihove mentore koji ostvare najbolji rezultat na državnoj i međunarodnoj razini Koprivničko-križevačka županija tradicionalno nagrađuje stimulativnim novčanim nagradama koje im se svečano uručuju na prijemu župana na kraju svake školske godine.

Za nagrade najuspješnijima osigurano je 49.000 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Generalna proba za lokalne izbore

Što izbori znače za našu županiju: Najviše glasova SDP-u, ‘osvojili’ i i Virje, HDZ-u pola općina, Lacković drugi najjači političar

Iako jučerašnji izbori određuju tko će i hoće li, kada i kako formirati većinu i vladati zemljom u iduće...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×