4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županija započela s provođenjem info radionica za predstavnike udruga u svrhu olakšanja prijave programa i projekata
Ž

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 40 dana, a završava 31. ožujka 2018. godine.

Ne propustite

U sklopu otvorenog Natječaja za predlaganje programa/projekata udruga koji su od interesa za Koprivničko-križevačku županiju za 2018. godinu, Županija je započela s održavanjem radionica namijenjenih predstavnicima udruga kako bi im se olakšalo prijavljivanje programa i projekata.

U srijedu, 7. ožujka održane su radionice za udruge proizašle iz Domovinskog rata, udruge iz područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom te udruge iz područja brige o djeci i mladima. Okupljene je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji im je zahvalio na interesu i odazivu te napomenuo kako je osnovnih cilj ovih jednodnevnih radionica osnaživanje sektora civilnog društva za provođenje projekata i programa koji su od osobitog interesa za opće dobro.

Ostale radionice održavat će se u prostorijama Županijske uprave, dvorana 28/I, prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 8. ožujka 2018. u 11 sati za udruge iz područja brige o starijim osobama

Petak, 9. ožujka 2018. u 9 sati za udruge žena i udruge iz ostalih područja

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 650.000 kuna, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 85.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 40 dana, a završava 31. ožujka 2018. godine. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše tri projekta u okviru ovog Natječaja na razdoblje provedbe do 31. 12. 2018., a ista udruga može biti partner na više projekata unutar prioritetnih područja Natječaja.

Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×