18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijska izložba vina 13. lipnja u Križevcima
Ž

Ne propustite

Pod predsjedanjem zamjenika župana i predsjednika Zajednice Udruga Darka Sobote održana je 2. sjednica Upravnog odbora Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije u prostorijama obiteljskog gospodarstva Gudan u Rasinji.

Sjednica je organizirana s ciljem dogovora oko aktivnosti vezanih za organizaciju XIII. Županijske izložbe vina Koprivničko-križevačke županije koja će se 13. lipnja održati u Križevcima, u sklopu ovogodišnjeg „Križevačkog spravišča”.

Za organizaciju je imenovan i Organizacijski odbor čiji je predsjednik Darko Sobota, a za zamjenika Denis Maksić, ujedno i predsjednik križevačke udruge vinara Bilikum. Članovi UO Zajednice također su i informirani o tijeku priprema za II. Izložbu zlatnih vina Alpe Adria koja će se održati 30. svibnja u Đurđevcu.

Zajednica udruga uključiti će se zajedno s Udrugom vinara iz Đurđevca i u organizaciju 12. Županijske smotre kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije koja će se održati 29. ožujka 2015. u Đurđevcu.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×