18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjednica skupštine

Županijska Udruga slijepih zapošljava četiri stručna djelatnika
Ž

Ne propustite

Većina ostvarenih prihoda je iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih za programe i projekte koje je Udruga provodila ili još uvijek provodi.

Udruga slijepih Koprivničko–križevačke županije održala je jučer, u utorak, redovnu godišnju sjednicu skupštine u koprivničkom Domu za starije i nemoćne osobe.

Tom prilikom razmotreni su i potvrđeni prošlogodišnji izvještaji o radu Udruge i nadzornog odbora, financijski izvještaj te upitnik o samoprocjenjivanju.

Usto, svi prisutni pohvalili su rad Udruge tijekom 2015. godine i izrazili zadovoljstvo količinom aktivnosti koje su se provodile te činjenicom da Udruga zapošljava četiri stručna djelatnika koji pružaju socijalne usluge članovima.

Većina ostvarenih prihoda je iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih za programe i projekte koje je Udruga provodila ili još uvijek provodi, a najavljene su i brojne aktivnosti koje će udurga provoditi u ovoj godini u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s oštećenjem vida s područja cijele Županije.

Na sjednici su uz članove prisustvovali i Ivan Pal, zamjenik koprivničko-križevačkog župana, Radmila Funtek, predsjednica Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije te Mirko Jagušić, predstavnik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×