17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijska Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara obilježila Bartolovo
Ž

Ne propustite

Upravni odbor Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije prošlog vikenda je pod predsjedanjem zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije i predsjednika Zajednice Udruga Darka Sobote održao je svoju redovitu sjednicu na Zlatnom bregu u kleti obiteljskog gospodarstva Šifkorn u Starigradu pored Koprivnice.

Sjednica je organizirana kako bi se dogovorile sve radnje potrebne za organizaciju redovne skupštine Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije koja je najavljena za 25. rujna na kojoj će se podnijeti izvješće o jednogodišnjem radu te utvrditi aktivnosti u narednom razdoblju.

Ujedno je to bila i prigoda da Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-Križevačke Županije i Udruga vinogradara i voćara koprivničkog kraja ”Fran Galović” iz Koprivnice s ciljem promicanja hrvatskih tradicijskih vrijednosti kao i proizvodnje i potrošnje vina, obilježi i Bartolovo 2015. tradicionalnom špelancijom podizanja ”klopoca”.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×