Izabralo upravno vijeće

Županijske ljekarne dobile su novu ravnateljicu, župan Koren: Njen izbor je najbolji mogući, lišen bilo kakvih političkih utjecaja

Između tri prijave nju su izabrali predsjednik Vijeća Mladen Turk (Mreža), članovi ispred zaposlenika Dragana Banjanac i Ana Škvorc te članice Ida Kovač Očenašek i Sonja Celiščak (HDZ).

18:39h
0

Na Upravnom vijeću Županijskih ljekarni danas je odlučeno tko će postati novi šef Županijskih ljekarni.

Dugovječnog Dragutina Korošeca, koji se sa 75 godina povlači u mirovinu, naslijedila je magistrica farmacije Božena Hrešć.

To nam je potvrdio i župan Darko Koren, koji je iznimno zadovoljan izborom nove ravnateljice.

– Ona je dosad bila na neki način zamjenica ravnatelja, dobro poznaje sustav i po meni, ona je posve logičan izbor, lišen bilo kakvih političkih utjecaja i vođen isključivo interesima ustanove. Vrlo je kompetentna, ima bogato iskustvo u vođenju privatne ljekarne i mislim da je definitivno najbolji mogući izbor – rekao je župan.

Između tri prijave nju su za ravnateljicu izabrali predsjednik Vijeća Mladen Turk (Mreža), članovi ispred zaposlenika Dragana Banjanac i Ana Škvorc te članice Ida Kovač Očenašek i Sonja Celiščak (HDZ).

Podsjetimo, oko izbora novog ravnetelja Županijskih ljekarni nedavno se podigla bura u političkim krugovima.

Čelnik Županijskog HSS-a Mladen Mađer prozvao je župana Darka Korena zbog Dragutina Korošeca i njegovog dugog vijeka na čelu ljekarni, no njegove primjedbe župan je odbacio zato što se Korošec nije ovoga puta ni kandidirao na izborima.

čitam...