10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LOV

Županijski lovački Savez i molvarski Lovac predstavili se na sajmu u Varaždinu
Ž

Članovi Lovačke udruge Lovac Molve opremili su izložbeni prostor Saveza naše županije trofejima divljači i dermopreparatima

Ne propustite

Lovački savez naše županije i Lovačka udruga Lovac Molve sudjelovali na međunarodnom sajmu Priroda, lov, ribolov i turizam koji je održan u Varaždinu. Suorganizatori sajma bili su Hrvatski lovački savez i Hrvatski športsko-ribolovni savez, a ove godine uz Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju partner je bila i Vukovarsko-srijemska županija. Preko 90-ak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Slovačke na ovom je trodnevnom sajmu imalo prilike izlagati svoje proizvode, opremu te predstaviti svoje djelatnosti.

Članovi Lovačke udruge Lovac Molve opremili su izložbeni prostor Saveza naše županije trofejima divljači i dermopreparatima. Kako je naš kraj poznat po naivnoj umjetnosti i slikarstvu, svake godine na izložbenom prostoru našeg Saveza bilo je moguće pogledati i nekoliko izloženih slika domaćih umjetnika iz Molvarskog likovnog kruga s lovačkim motivima.

Na sajmu su izlagala i brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a mogle su se pogledati i izložba gljiva i ptica grabljivica. Svake godine se na sajmu održavaju i brojna predavanja, a na teme iz lovstva je posebno zanimljivo bilo predavanje vezano za nalete na divljač u prometu i prijava štete te predstavljanje projekta Life Wild Wolf.

Već tradicionalna atrakcija na sajmu je diorama Hrvatskog lovačkog saveza koja je posebno zanimljiva mlađoj populaciji zbog dječjeg kutka i radionica. Osim diorame, zanimljivosti su i izložbeni prostori Hrvatskog lovačkog saveza, županijskih lovačkih saveza i lovačkih udruga. Tvrtke sa lovačkom opremom su također privukle mnoge zainteresirane.

Foto: LSKCKŽŽ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×