Pripreme za izbore

Županijski SDP formirao tim za pregovore s koalicijskim partnerima i izabrao izborni stožer

Iz SDP-a ističu da su sve aktivnosti koje će provoditi županijsko vodstvo u narednom periodu okrenute što boljoj pripremi stranke za izbore.

11:00h
0
Foto: SDP KCKŽŽ

U četvrtak 2. veljače održane su konstituirajuće sjednice Predsjedništva i Županijskog odbora SDP-a Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednici Županijskog odbora izabran je izborni stožer, kojeg čine članovi predsjedništva, Tomislav Babić imenovan je za tajnika županijske organizacije, a formiran je i tim za pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima za predstojeće lokalne izbore.

U pregovaračkom timu bit će predsjednik županijskog SDP-a Slavko Tucaković, potpredsjednici Goran Matoničkin i Marija Vukobratović te tajnik Tomislav Babić.

Usvojene su smjernice rada za osnivanje programskih savjeta koji će za cilj imati sastaviti predizborni program za nadolazeće lokalne izbore. Određena je i dinamika obilaska općinskih i gradskih organizacija,s ciljem konsolidacije stranke te uspostave pomoći lokalnim organizacijama u pripremama za nadolazeće izbore.

Iz SDP-a ističu da su sve aktivnosti koje će provoditi županijsko vodstvo u narednom periodu okrenute što boljoj pripremi stranke za izbore na kojima je osnovni cilj dobivanje povjerenja građana za vođenje Koprivničko-križevačke županije te što većeg broja gradova i općina.