15.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČEKA IH POTREBNA OPREMA

Županijski vatrogasci kreću putem Brijuna i Lastova u sklopu nove dislokacije
Ž

Šesta smjena dislokacije na Lastovu izvršit će se u sutra.

Ne propustite

Vatrogasci Koprivničko-križevačke županije upućeni su na dislokacije na Brijunima i Lastovu. Šesta smjena dislokacije na Lastovu izvršit će se u sutra.

Otići će četiri djelatnika javnih vatrogasnih postrojbi Đurđevac i Križevci te jedan član DVD-a Bukovje. Šumsko terensko vozilo opremljeno kombiniranom pumpom, spremnikom s 4500 litara vode i 200 litara pjenila te krovnim bacačem nalazi se na dislokaciji, a inače je dio JVP-a Đurđevac. Također, ima kompletnu opremu za gašenje požara i hidraulički alat za potrebe hitnih intervencija. Usto, ondje se nalazi i šumsko terensko vozilo DVD-a Rasinja kapaciteta 3500 litara vode.

Četiri djelatnika JVP-a Koprivnica ide putem Brijuna gdje ih, na Velikom Brijunu, čeka cisterna opremljena visokotlačnom pumpom i spremnikom sa 7000 litara, opremom za gašenje požara i sustavom veza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

spravišče

FOTO/VIDEO Legendarni Dražen Zečić nezaboravnim je nastupom zaključio Veliko spravišče

Posljednja je večer Križevačkog velikog spravišča koje završava u velikom stilu, točnije koncertom jednog i jedinog Dražena Zečića. Hitovi se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti