0.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSIGURANJE

Županijski vatrogasci upućeni na treću smjenu redovne dislokacije

Njihova će smjena trajati do 5. kolovoza.

Ne propustite

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica i Vatrogasne zajednice grada Koprivnice danas su krenuli na treću smjenu redovne dislokacije na Brijunsko otočje. Ondje će se zadržati do 5. kolovoza.

- Oglas -

Za potrebe osiguranja Velikog Brijuna iz JVP-a Koprivnica upućena su četvorica vatrogasaca, dvojica iz DVD-a Starigrad osiguravat će otok Vangu, a dvojica Mali Brijun. Na Velikom Brijunu nalazi se vatrogasna auto cisterna DVD-a Starigrad. Vozilo ima spremnik 4000 litara vode i spremnik 200 litara pjenila te je opremljeno  radio stanicom. Za potrebe osiguranja Malog Brijuna na dislokaciji nalazi se interventno vatrogasno vozilo VZG-a Koprivnica opremljeno spremnikom od 450 litara vode i radio stanicom Motorola GM 350.

Osim toga, na treću smjenu dislokacije za potrebe DIP-a Split otišla su dvojica profesionalnih vatrogasaca JVP-a Đurđevac i JVP-a Križevci. Opremljeni su propisanom zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora i požara u objektima te opremom za vezu. Njihova će smjena također trajati do 5. kolovoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

NEDALEKO KRIŽEVACA

[VIDEO] UPRAVO Teška nesreća na brzoj cesti, kamion pokupio zaustavljeni policijski kombi, uništeno pola vozila, ne zna se ima li ozlijeđenih

Kako doznajemo od naših čitatelja s terena, na brzoj cesti, svega nekoliko kilometara od Križevaca, upravo se dogodila prometna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti