19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSIGURANJE

Županijski vatrogasci upućeni na treću smjenu redovne dislokacije
Ž

Njihova će smjena trajati do 5. kolovoza.

Ne propustite

Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica i Vatrogasne zajednice grada Koprivnice danas su krenuli na treću smjenu redovne dislokacije na Brijunsko otočje. Ondje će se zadržati do 5. kolovoza.

Za potrebe osiguranja Velikog Brijuna iz JVP-a Koprivnica upućena su četvorica vatrogasaca, dvojica iz DVD-a Starigrad osiguravat će otok Vangu, a dvojica Mali Brijun. Na Velikom Brijunu nalazi se vatrogasna auto cisterna DVD-a Starigrad. Vozilo ima spremnik 4000 litara vode i spremnik 200 litara pjenila te je opremljeno  radio stanicom. Za potrebe osiguranja Malog Brijuna na dislokaciji nalazi se interventno vatrogasno vozilo VZG-a Koprivnica opremljeno spremnikom od 450 litara vode i radio stanicom Motorola GM 350.

Osim toga, na treću smjenu dislokacije za potrebe DIP-a Split otišla su dvojica profesionalnih vatrogasaca JVP-a Đurđevac i JVP-a Križevci. Opremljeni su propisanom zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora i požara u objektima te opremom za vezu. Njihova će smjena također trajati do 5. kolovoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×