15.4 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova održalo sjednicu i druženje
Ž

Ne propustite

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova je održalo sjednicu na kojoj su izneseni zaključci VI. koordinacije ŽPZRS, koja je održana u organizaciji Vladinog Ureda za ravnopravnost spolova. Također je rezimiran rad i aktivnosti tijekom 2014. godine. U radnom dijelu sjednice su aktivno sudjelovale i ovogodišnje sudionice Festivala žena iz ruralnog područja Koprivničko-križevačke županije, koje su dale osvrt na održani Festival.

Iznesena su pojedinačna iskustva, zadovoljstvo i pohvale za dobru organizaciju, a na zamolbu predsjednice PZRS Verice Rupčić posebni naglasak je bio na elementima koje treba promijeniti i poboljšati. Neke od sudionica su potvrdile svoje aktivno sudjelovanje u projektu jer su odmah nakon ovogodišnjeg Festivala krenule s animacijom žena u svom okruženju pa su već pronašle kandidatkinje za slijedeći Festival. Sa sjednice je upućen i javni poziv svim ženama na području županije za kandidature iduće godine.

Nakon sjednice i večere je nastavljeno druženje uz glazbu i ples, a žene su upriličile veselo i nezaboravno ozračje uz čestitke, koje su razmijenile za Božićne i Novogodišnje blagdane.
Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova upućuje čestitke svima: neka vam bude sretan, radostan i blagoslovljen Božić te uspješna Nova 2015. godina s obiljem zdravlja i uspjeha, a bez nasilja. Neka vam cijela godina bude mirna i dobra uz puno Božjega blagoslova.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×