OSIGURALA MINISTARSTVA

Županijsku Vatrogasnu zajednicu do kraja godine očekuje primopredaja devet vozila

Dokumenti u sklopu Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku za 2021. godinu jednoglasno su usvojeni.

08:56h
0
IMG
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije na jučerašnjem sastanku objavio je kako je na našem području na koronavirus pozitivan jedan učenik, a 20 ih je u samoizolaciji, o čemu smo pisali ovdje.

Osim COVID-19 pandemije, tema drugoga dijela sastanka bilo je usvajanje dokumenata u sklopu Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku za 2021. godinu, što je jednoglasno učinjeno.

Zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan rekao je da su svi planovi predani Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici. Najavio je kako se do kraja godine očekuje primopredaja devet vozila koje će osigurati Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo poljoprivrede. Spomenuo je i nabavu vozila koje je osigurala Županija, naglasivši da ona izdvaja 545 tisuća kuna za njezinu redovnu djelatnosti te 360 tisuća kuna za opremanje vatrogasaca.

Detalj sa sastanka // Foto: Koprivničko-križevačka županija