14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VJEŽBA EVAKUACIJE

Žurne službe i učenici OŠ Antun Nemčić Gostovinski sutra će sudjelovati u simulaciji potresa i požara
Ž

U vježbi će sudjelovati gradske žurne službe vatrogasci, prometna policija, Crveni križ, županijski Zavod za hitnu medicinu i Hrvatska gorska služba spašavanja

Ne propustite

Ako sutra kod Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici uočite veliki broj vozila hitnih službi, ne brinite jer će biti riječ o vježbi evakuacije.

Simulirat će se slučaj potresa koji je napravio materijalnu štetu urušavanjem zgrade i izazvao požar. Djelatnici škole evakuirat će učenike iz zgrade. Koristit će se dimilice za simulaciju požara i uskočni jastuk. Potom će se utvrditi da troje učenika i jedan djelatnik nisu izašli iz zgrade. Ravnatelj će to dojaviti vatrogasnoj službi koja će napraviti unutarnju navalu i gasiti požar. Cijeli događaj vježbe osiguravat će djelatnici Prometne policije.

– U vježbi će sudjelovati gradske žurne službe vatrogasci, prometna policija, Crveni križ, županijski Zavod za hitnu medicinu i Hrvatska gorska služba spašavanja. U evakuaciji će aktivno sudjelovati svi učenici u smjeni – poručuju iz škole.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Moja maturalna večer

[FOTO] POHVALNA AKCIJA Maturant Roman iz centra Svitanje postao model na jedan dan

U Zagrebu je šestu godinu za redom održana modna revija maturanata bez odgovarajuće roditeljske skrbi u organizaciji zaklade Hrvatska...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×