19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

60 učenika obrtničkih zanimanja dobit će 700,00 kuna mjesečne stipendije
6

Ne propustite

U županijskoj Obrtničkoj komori u Koprivnici sutra će biti potpisan ugovor o provedbi projekta ‘Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima’.

Ministarstvo poduzetništva i obrta njime će se obavezati na osiguranje udjela od 252.000 kuna, što je iznos potreban za financiranje 60 stipendija u iznosu od 350 kuna mjesečno u idućoj školskoj godini. Kako stipendije iznose 700 kuna, drugu polovicu osigurat će županijska Obrtnička komora u suradnji s tri grada županije, tvrtkama i obrtnicima. Iz Obrtničke komore naglašavaju da na ovaj način žele potaknuti upis učenika u deficitarna zanimanja i partnersko djelovanje na obrazovanju kadrova u skladu s potrebama gospodarstva naše županije. Ugovor će potpisati ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i predsjednik županijske Obrtničke komore Zvonko Pecikozić.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×