3.8 C
Koprivnica
Utorak, 19. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koprivnički novinari

Bogata novinarska dokumentacija čuvat će se u Muzeju
B

Ne propustite

Hrvoje Šlabek, Josip Maljak i Ivo Čičin Mašansker potpisat će darovne ugovore s Muzejom grada Koprivnice sutra, u ponedjeljak, u 11 sati.

Poznati koprivnički novinari u povodu zatvaranja izložbe 30 godina dopisništva Večernjeg lista u Koprivnici, sutra, u ponedjeljak, darovat će Muzeju grada Koprivnice svoju bogatu novinarsku dokumentaciju.

Svečano potpisivanje darovnih ugovora održat će se sutra u Muzeju s početkom u 11 sati.

Tom prilikom novinar Hrvoje Šlabek će u ime Večernjeg lista pokloniti 20 registratora faksimilne dokumentacije Večernjakova dopisništva u Koprivnici od 1985. do 2015. godine, hemeroteku originalnih listova Večernjaka regionalnog izdanja za Podravinu 1987. i 1988. godine, novinarski redakcijski pisaći stroj i dva uvezana kompleta Večernjeg lista iz 1986. godine.

Josip Maljk, fotoreportera Večernjeg lista i novinar u mirovini darovat će 142 komada crno-bijelih i fotografija u boji s izložbe 30 godina dopisništva Večernjeg lista u Koprivnici.

Ivo Čičin Mašansker, novinar u mirovini, poklonit će Muzeju bogatu dokumentaciju iz povijesti novinarstva u Koprivnici.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencija

VIDEO Veliki požar gutao imanje slikara Dragutina Bešenića, vatrogasci spašavali umjetnine, kuću, krovište…

Veliki požar sinoć je zahvatio imanje poznatog slikara Dragutina Bešenića u Đurđevcu, koji je nedavno preminuo. Kako neslužbeno doznajemo, vatra...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×