26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Međužupanijska liga

Kalinovac i Pitomača traže bodove spasa
K

Ne propustite

Iako Kalinovčani u nadolazećem kolu imaju prednost domaćeg terena, u goste im stiže drugoplasirana Croatia iz Grabrovnice koja se s Dinamom iz Predavca bori za naslov.

Sedam kola prije kraja sezone, Kalinovčani sa samo 13 osvojenih bodova i dalje drže posljednju, 14., ligašku poziciju. Iako u nadolazećem kolu imaju prednost domaćeg terena, u goste im stiže drugoplasirana Croatia iz Grabrovnice koja se s Dinamom iz Predavca bori za naslov.

Važne bodove u borbi za opstanak skuplja i Pitomača koja će ugostiti imbriovečki Borac. Obje momčadi žele prekinuti niz od dvije uzastopne pobjede, a u lošijoj formi ipak su Imbriovčani. U posljednja dva kola primili su deset pogodaka.

Podravac, koji je nakon prošlotjednog poraza ispao iz borbe za naslov, dočekuje Papuk, dok će đurđevački Graničar bodove tražiti kod pretposljednje Virovitice.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA, 20. KOLO:

23. travnja, 16.30: Garić – Dinamo P, Zdenka 91 – Slatina, Kalinovac – Croatia, Virovitica – Graničar Đ, Podravac – Papuk.

24. travnja, 16.30: Pitomača – Borac, Rovišće – Daruvar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lice godine Sjeverozapadne Hrvatske

FOTO Mlada Rebeka Vidić stala je pred naš objektiv i otkrila sve čari modelinga: Za postati miss važnija je kultura i obrazovanje od ljepote

Mlada, lijepa, uspješna i skromna Rebeka Vidić iz Virja nedavno se okitila titulom Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednička titula, uz...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×