33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Neizvjesna završnica Prve županijske nogometne lige
N

Ne propustite

Završnica u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi sve je neizvjesnija, odnosno, vodeći dvojac Mladost iz Malog Otoka i Borac iz Imbriovca krenuli su u žestoku utrku za osvajanje naslova prvaka.

U 27. kolu – koje će se odigrati u nedjelju, pred drugoplasiranim Borcem iz Imbriovca težak je zadatak – do bodova će pokušati doći na svom travnjaku protiv četvrtog đelekovečkog Osvita.

Šesti Ferdinandovac ugostit će jedanaestu Tehniku, dvanaesti Tomislav iz Drnja ugostit će desetu Viktoriju iz Vojakovca, dok će u Podravskim Sesvetama na travnjak predposljednja Drava i osma Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Posljednji legradski Graničar do bodova će pokušati doći pred svojim navijačima protiv sedmoplasiranog Omladinca Sloge iz Herešina, trećeplasirana Panonija iz Peteranca gostuje kod četrnaestih Močila, Mladost iz Malog Otoka ugostit će trinaestog Miklinovca, dok će u Koprivničkim Bregima na travnjak peta Mladost i deveto Bratstvo iz Kunovca.

Utakmica u Malom Otoku počet će u 10 i 30, a sve ostale u 17 sati.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×