prva žnl

U Panoniju pristigla tri igrača, Blašković izabrao Peteranec ispred Gotalova: Mi Peterančani moramo napraviti sve da Peteranec ostane gdje mu je mjesto

Panonija je dogovorene transfere obznanila na Facebook stranici, a otkrili su kako će pokušati dovesti još neke igrače.

18:08h
0
Panonija - Prekodravac 24.09.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Panonija iz Peteranca planira ući u drugi dio sezone s ozbiljno povećanim kadrom. Proteklog tjedna dogovorena su tri pojačanja za nastavak sezone, pristigao je Galović iz Močila, Žgela iz herešinskog Omladinca, te Blašković iz Tehnike. Panonija je dogovorene transfere obznanila na Facebook stranici, a otkrili su kako će pokušati dovesti još neke igrače.

– U ovim pred blagdanskim danima pristupnice za NK Panoniju potpisali su Blašković Borno 22 god. (povratnik iz Tehnike), Galović Goran 19 god.(povratnik iz Močila) i Silvestar Žgela 28 god. iz Omladinac Herešin. Od igrača koji su u klubu nitko dosad nije izrazio želju za odlaskom. Uprava kluba je u pregovorima sa još 2-3 nova igrača te bi u proljetnu bitku za opstanak klub mogao uči bitno igrački ojačan – glasi priopćenje na Facebook stranici.

Borno Blašković bio je u kombinacijama oko transfera u GOŠK, međutim izabrao je Panoniju.

– Pošto sam ja po tati Peterančan, mi Peterančani moramo napraviti sve da Peteranec ne ispadne iz lige i da ostane tamo gdje mu je i mjesto – odlučan je Blašković.

Panonija je polusezonu završila kao 11. momčad Prve ŽNL upisavši samo dvije pobjede i pet neriješenih rezultata. Svi se nastoje pojačati u zimskoj stanci, posljednja Drava iz Novigrada Podravskog pojačala se s dva igrača i imaju ambicije izboriti ostanak u ligi unatoč činjenici da su osvojili samo tri boda.