12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

REA nastavlja promociju slikovnice Eko pustolovina
R

Ne propustite

Regionalna energetska agencija Sjever je prošlog tjedna (petak, 9. prosinca) nastavila svoje aktivnosti vezane uz promociju slikovnice Eko pustolovina.

S obzirom na veliki interes koji vlada za slikovnicom na temu obnovljivih izvora energije i zaštite okoliša, Agencija je odlučila slikovnicu promovirati i distribuirati i u novim školama. Tako su predstavnici Agencije posjetili učenike 4. razreda OŠ „Đuro Ester“ područna škola Vinica i OŠ “Prof. Blaž Mađer” u Novigradu Podravskom. Prilikom razgovora s djecom predstavnici Agencije su uočili veliki interes djece za zaštitom okoliša, ali i visoku razinu znanja što je pokazatelj da nastavnice i nastavnici ulažu puno energije i vremena kako bi djecu potaknuli na pozitivno djelovanje u okolišu.

U narednim mjesecima predstavnici Agencije nastavljaju s promocijom i distribucijom slikovnice u osnovnim školama preostala dva grada osnivača Agencije, Varaždinu i Virovitici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×