12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izbor najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice u 2011. godini
I

Ne propustite

Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice počinje sa provođenjem Izbora najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice u 2011. godini.

Pravo predlaganja sportašica, sportaša i sportskih ekipa imaju sportski klubovi i udruge članice Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice.

Obrazac Podaci o rezultatima kluba obavezni su popuniti svi sportski klubovi i udruge članice Zajednice.

Obrazac Podaci o rezultatima sportaša i obrazac Prijedlog za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj sporta ispunjavaju samo oni klubovi i udruge koji žele istaknuti svoje članove kao kandidate za izbor u navedenim kategorijama.

Obrasce ispunjene u skladu sa Pravilnikom o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice treba poslati na e-mail: tajnik@zsu-kc.hr, na fax:048/622-633 ili dostaviti na adresu: Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice, M. P. Miškine 12, 48000 Koprivnica, najkasnije do 10. siječnja 2012. godine.

Prijedlozi pristigli nakon navedenog roka, neće biti razmatrani.

Pravilnik o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice možete vidjeti ovdje.

Obrazac Podaci o rezultatima kluba možete preuzeti ovdje.
Obrazac Podaci o rezultatima sportaša možete preuzeti ovdje.
Obrazac Prijedlog za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj sporta možete preuzeti ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgodno

UPRAVO Velik dio Koprivnice ostao bez struje, traži se kvar

U dijelu Koprivnice maloprije je nestalo struje. Kako doznajemo, bez struje su Ulica Ivana Generalića, Duga ulica, koprivnička Gimnazija, Dom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×