18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jasmina Stričević ponovno izabrana za predsjednicu Zajednice športskih udruga Koprivnice
J

Ne propustite

Jasmina Stričević u ponedjeljak navečer jednoglasno je izabrana za predsjednicu Zajednice športskih udruga grada Koprivnice. Bit će to njen drugi četvorogodišnji mandat na čelu zajednice koja okuplja sve koprivničke sportske klubove i udruge.

Na izbornoj Skupštini ZŠU u koprivničkoj Gradskoj vijećnici nazočna su bila 63 predstavnika od ukupno 81 sportske udruge.

Za potpredsjednika ZŠU izabran je Stanislav Lovković, a novi članovi Izvršnog odbora su Marina Tomac Rojčević (Mala sportska škola), Dolores Ciglar (Športski plesni klub Ritam), Dražen Jalšovec (Košarkaški klub Koprivnica), Vladimir Šoštarić (Ronilački klub Šoderica) i Dražen Kuhar (Boks klub David).

Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Kristina Cvitić, pročelnica u gradskoj upravi, a članovi su Ilinka Milas i Ratimir Ljubić.

Iz gradskog proračuna za sport je u 2013. godini izdvojeno 5,75 milijuna kuna, a ukupni prihodi ZŠU bit će 5,935.000 kn.

Skup su pozdravili koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak i koprivničko-križevački dožupan Ivan Pal.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepopravljiv

Za ovog “majstora” nema prepreka, vozio sa zabranom, bez vozačke, hrpom negativnih bodova… Nije prošlo dobro

Bilo je posla jučer na koprivničkom sudu, a ponajviše zbog vozača koji su kršili sve i svašta. Jedan 36-godišnjak doveden...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×