12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nizozemska otkazala Europsko prvenstvo rukometašica
N

Ne propustite

Europska rukometna federacija objavila je da je Nizozemska rukometna federacija odustala od organizacije Europskog prvenstva 2012. za žene, čiji se finalni turnir trebao održati u Nizozemskoj od 4. do 16. prosinca 2012. Nakon prethodnih razgovora danas je EHF o tome dobio i pismenu potvrdu.

Organizacijsko pravo bit će ponuđeno alternativnim domaćinima. EHF je trenutno u pregovorima s nizom članica saveza, kako bi se pronašao odgovarajući domaćin.

Zemlje sudionice, partneri i mediji bit ćeobaviješteni kada se pronađe alternativa i kada bude potvrđen organizator EP-a.

Posljedica povlačenja Nizozemske je i otkazivanje izvlačenja grupa finalnog turnira, koje se trebalo održati u srijedu 6. lipnja u Rotterdamu.

Novi datum i mjesto održavanja Europskog prvenstva EHF će objaviti u dogledno vrijeme.

NIZOZEMSKA NIJE BILA SPREMNA NA NOVE TROŠKOVE PREMA ZAHTJEVIMA EHF-a

Na stranici nizozemskog rukometnog saveza objavljeno je i obrazloženje otkaza Europskog prvenstva. Upravni odbor nizozemskog rukometnog saveza naišao je na neočekivane zapreke. Naprosto nisu se mogli ispuniti zahtjevi i uvjeti EHF-a koje je u pogledu prostora zatražila misija Europske rukometne federacije, boraveći u Nizozemskoj od 21. do 23. svibnja. Udovoljavanje zahtjevima rezultiralo bi velikim porastom troškova za uređenje objekata u odnosu na postojeći proračun Europskog prvenstva.

Organizacijski odbor turnira ne vidi mogućnosti da apsorbira takvo povećanje u trenutnom proračunu i zato je prvenstvo u Nizozemskoj otkazano. Iako su uložili ogromne napore nisu mogli udovoljiti zahtjevima EHF-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×