18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Udruga slijepih dobila sredstva za program Trebamo, hoćemo, možemo
U

Ne propustite

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije, dobila je sredstva za drugu godinu provedbe programa „Trebamo, hoćemo, možemo“, od Ministarstva socijalne politike i mladih. Odobren im je iznos od 186.667 kuna, za razdoblje od 1. lipnja do 31. prosinca 2012. godine. – Svrha programa je psihosocijalna rehabilitacija odraslih osoba s oštećenjem vida, vježbe orijentacije i kretanja uz pomoć dugog bijelog štapa, psihološka potpora i razvoj komunikacije, a prvi dio programa održat će se početkom rujna u Stubičkim toplicama – navela je Dragica Zlatar, predsjednica udruge.

Uz stručne izvoditeljice iz Hrvatske udruge tiflopedagoga iz Zagreba, održana je radionica nazvana „Društveni položaj slijepih osoba“, na kojoj su se sudionici senzibilizirali i educirali o psihosocijalnoj rehabilitaciji slijepih osoba, kako bi kroz svoje djelatnosti pridonosili poboljšanju kvalitete života osoba s oštećenjem vida.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×