24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predselekcija za Imagine festival, Koprivnica
P

Ne propustite

Imagine plakatIdući tjedan u organizaciji Glazbene mladeži Koprivnica počinje Imagine festival, natjecanje mladih glazbenika u dobi od 13. do 20. godine, koje se u sličnom formatu održava diljem svijeta, između ostalih zemalja – u Švedskoj, Belgiji i Južnoj Africi.

Kod nas, u Hrvatskoj, festival organizira Hrvatska glazbena mladež. Predselekcija za našu županiju će seodržati u petak, 28.9.2012 u 20.00 sati u Kugli, koja je i inače poznat po njegovanju i podržavanju raznih glazbenih i kulturnih događanja. Najbolji izvođač, odnosno grupa, odlazi u Zagreb, gdje će nastupiti na završnom koncertu hrvatske inačice festivala te će ondje imati priliku osvojiti putovanje na međunarodni Imagine festival, koji se u rujnu ove godine održava u Rumunjskoj.

Ovo je jedinstvena prilika da na jednom mjestu čujete različite izvođače i glazbene stilove, od rocka i jazza do klasične ili etno glazbe. Društveni razvoj i osnaživanje mladih, obogaćivanje njihovog horizonta, upoznavanje novih kultura i interakcija među mladima ciljevi su ovog hvalevrijednog projekta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druženje i sport

FOTO Plazma Sportske igre mladih u Koprivnici su okupile tisuću učenika osnovnih škola, evo tko ide na završnicu

Na sportskom igralištu u sklopu Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski okupilo se gotovo tisuću učenika osnovnih škola s područja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×