12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ne(birači) biraju

FOTO Na tribini nove nezavisne građanske liste raspravljali o sadašnjosti i budućnosti Koprivnice
F

Ne propustite

Tribina je nazvana (ne)birači biraju zbog činjenice da u Koprivnici oko 50% potencijalnih glasača ne izlaze na izbore. Cilj ove nestranačke inicijative je ponuditi platformu za političko djelovanje samim građana koji su zgađeni stranačkim vođenje politike.

Marijan Špoljar i Antonio Grgić su moderirali tribinu, a sukladno osnovnoj ideji, svi su imali pravo uzeti mikrofon i govoriti o svom viđenju sadašnjeg stanja i budućnosti Koprivnice.

Raspravljalo se što je potrebno promijeniti u gradu Koprivnici, sudjelovalo se u izradi zahtjeva (ne)glasača i formiranju poruka koje treba prenijeti strankama i njihovim političarima.

Inicijativa je okrenuta, prije svega, prema svima nama koji ne sudjelujemo aktivno u političkom životu. Međutim, i svojim ne glasanjem neglasači svejedno sudjeluju u politici, jer htjeli ne htjeli, svojom pasivnošću predaju apsolutnu vlast strankama i njihovom načinu upravljanja gradskim resursima.

Na samom tribini formirala se lista potrebnih promjena koje će promijeniti Koprivnicu nabolje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×