14.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ne(birači) biraju

FOTO Na tribini nove nezavisne građanske liste raspravljali o sadašnjosti i budućnosti Koprivnice
F

Ne propustite

Tribina je nazvana (ne)birači biraju zbog činjenice da u Koprivnici oko 50% potencijalnih glasača ne izlaze na izbore. Cilj ove nestranačke inicijative je ponuditi platformu za političko djelovanje samim građana koji su zgađeni stranačkim vođenje politike.

Marijan Špoljar i Antonio Grgić su moderirali tribinu, a sukladno osnovnoj ideji, svi su imali pravo uzeti mikrofon i govoriti o svom viđenju sadašnjeg stanja i budućnosti Koprivnice.

Raspravljalo se što je potrebno promijeniti u gradu Koprivnici, sudjelovalo se u izradi zahtjeva (ne)glasača i formiranju poruka koje treba prenijeti strankama i njihovim političarima.

Inicijativa je okrenuta, prije svega, prema svima nama koji ne sudjelujemo aktivno u političkom životu. Međutim, i svojim ne glasanjem neglasači svejedno sudjeluju u politici, jer htjeli ne htjeli, svojom pasivnošću predaju apsolutnu vlast strankama i njihovom načinu upravljanja gradskim resursima.

Na samom tribini formirala se lista potrebnih promjena koje će promijeniti Koprivnicu nabolje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još traje očevid

UŽAS U PODRAVINI Učenik pao s prvog kata školske zgrade, hitna ga prevezla u bolnicu

Jedan je učenik viših razreda ozlijeđen prilikom pada s prvog kata školske zgrade. Portal Varaždinske vijesti piše kako se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×