ne(birači) biraju

FOTO Na tribini nove nezavisne građanske liste raspravljali o sadašnjosti i budućnosti Koprivnice

Tribina nove nezavisne građanske liste za Koprivnicu nositelja Marijana Špoljara i Antonia Grgića održana je prošlog četvrtka u KKC-u Pixel.

18:31h
0
DSC

Tribina je nazvana (ne)birači biraju zbog činjenice da u Koprivnici oko 50% potencijalnih glasača ne izlaze na izbore. Cilj ove nestranačke inicijative je ponuditi platformu za političko djelovanje samim građana koji su zgađeni stranačkim vođenje politike.

Marijan Špoljar i Antonio Grgić su moderirali tribinu, a sukladno osnovnoj ideji, svi su imali pravo uzeti mikrofon i govoriti o svom viđenju sadašnjeg stanja i budućnosti Koprivnice.

Raspravljalo se što je potrebno promijeniti u gradu Koprivnici, sudjelovalo se u izradi zahtjeva (ne)glasača i formiranju poruka koje treba prenijeti strankama i njihovim političarima.

Inicijativa je okrenuta, prije svega, prema svima nama koji ne sudjelujemo aktivno u političkom životu. Međutim, i svojim ne glasanjem neglasači svejedno sudjeluju u politici, jer htjeli ne htjeli, svojom pasivnošću predaju apsolutnu vlast strankama i njihovom načinu upravljanja gradskim resursima.

Na samom tribini formirala se lista potrebnih promjena koje će promijeniti Koprivnicu nabolje.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW