22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka imenovala još dva nova direktora
P

Ne propustite

Uprava Podravke donijela je Odluku o imenovanju Gordane Periškić za direktoricu sektora Marketing i Ivana Galovića za direktora Lanca opskrbe Podravke (Supply Chain Director).

Gordana PeriškićGordana Periškić u Podravku dolazi s pozicije regionalnog Country menadžera te članice Uprave Unilevera za Hrvatsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Sloveniju i BiH. S radom u Podravki počinje 21.1.2013. godine.

Iza sebe ima 15-godišnje vrsno radno iskustvo u kompaniji robe široke potrošnje (FMCG) Unilever u kojoj joj je rad bio vezan najvećim dijelom uz marketing te zadnjih nekoliko godina vođenje cjelokupnog poslovanja na tržištima Hrvatske, Slovenije i BiH.

Prije Unilevera radila je tri godine u osječkoj Saponiji. Gordana Periškić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a tijekom bogate karijere završila niz stručnih treninga i edukacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Ivan GalovićIvan Galović bit će nadležan za organizacijsku cjelinu koja će objedinjavati nabavu, proizvodnju i logistiku, odnosno upravljanje cijelim lancem opskrbe.

Novoimenovani direktor Lanca opskrbe Ivan Galović, koji u Podravki počinje raditi 1. ožujka, diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Iza sebe ima veliko i bogato domaće te međunarodno iskustvo na vodećim pozicijama u proizvodnji te lancu opskrbe. Dolaskom Ivana Galovića u Podravku i formiranjem cjeline lanca opskrbe cilj je efikasnije upravljanje te suradnja unutar svih segmenata lanca opskrbe, od dobavljača do korisnika te u konačnici smanjenje troškova svih unutar lanca.

U koprivničku kompaniju Ivan Galović dolazi s pozicije direktora Proizvodnje i lanca opskrbe Carlsberg Malawi (Afrika) gdje je bio zadužen osim za vođenje proizvodnje u pivovari i za tri tvornice sokova i tvornicu alkoholnih pića te rukovođenje logistikom i planiranje. Osim toga, vodio je i investicijske projekte te projekte racionalizacije troškova u Proizvodnji i Logistici.

Profesionalnu karijeru započinje prvo u Podravki i to 1982. godine kao tehnolog, potom tehnički direktor u tvornici Kvasac. Nakon toga rukovoditelj je Razvoja biotehnologije u Istraživanju i razvoju Podravke.

1994. godine postaje tehnički direktor Panonske pivovare (današnje Carlsberg Croatia) i u toj kompaniji stječe bogato međunarodno iskustvo na izvršnim pozicijama koje su uglavnom vezane uz lanac opskrbe te vođenje kompanije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×