18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HSS o Jakovini // „On je najveća vještica hrvatske poljoprivrede i tražimo njegovo razrješenje“
H

Ne propustite

Hrvatska seljačka stranka, čiji je predsjednik križevački gradonačelnik Branko Hrg, zahtijeva od Vlade RH da ministra Jakovinu razriješi s dužnosti.

Kako tvrde u HSS-u, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, kontinuirano nanosi štete hrvatskom selu i poljoprivrednim proizvođačima.

– Uvažavajući ”sposobnosti” ministra da profitabilno riješi vlastite poslovne izazove (prodaja vlastite posrnule firme), ne možemo više tolerirati njegove udare na hrvatsko selo kao što su bili: zaustavljanje raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem, odbijanje pomoći hrvatskim mljekarima prošle godine, smanjenje proračunskih sredstava za poljoprivredu za 1,5 milijardi u dvije godine, neispunjavanje obećanja o isplati poticaja, uništavanje Hrvatske poljoprivredne komore, odbijanje pomoći za elementarne nepogode, zatvaranje ispostava ureda za plaćanje u poljoprivredi, izbjegavanje komunikacije sa seljacima, kontinuirano napadanje hrvatskih proizvođača hrane i držanje strane prerađivačkoj industriji i uvoznom lobiju, i najnovije optužbe na račun hrvatskih mljekara koje danas bezuspješno pokušava demantirati – stoji u HSS-ovu priopćenju.

Napominju kako je Jakovina najveća vještica hrvatskog sela te da s toga ne traže njegovu ostavku, već traže od predsjednika Vlade Milanovića da razriješi Jakovinu s ministarske funkcije i da na njegovo mjesto postavi osobu koja neće biti neprijatelj hrvatskog sela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×