18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka i Uniline uspješno promoviraju Hrvatsku u Japanu
P

Ne propustite

Na održanim promotivnim sajmovima u Tokiju, Okinawi i Osaki, Podravka i Uniline zajednički su tijekom proteklog tjedna promovirali Hrvatsku kroz prezentaciju gastronomskih i turističkih kvaliteta destinacije.

„Oborit ću Japan autohtonim dalmatinskim i hrvatskim delicijama”, poručio je splitski gastro-umjetnik Hrvoje Zirojević prilikom najave odlaska u Japan, točnije u Tokio, Osaku i Okinawu. Njegove su se riječi obistinile i oduševile iznimno velik broj gostiju, posjetitelja promotivnih događanja koje su u zemlji izlazećeg sunca organizirale vodeće domaće tvrtke u prehrambenom i turističkom sektoru – Podravka i Uniline.

Spomenimo da je ova akcija Podravke i Unilinea samo jedna u nizu aktivnosti kojom se zajednički djeluje na tržištima diljem svijeta. Ugovor o suradnji između ove dvije tvrtke potpisan je sredinom studenog s ciljem zajedničkog nastupa na ključnim tržištima.

Značaj suradnje leži u potencijalnim sinergijskim učincima, a zajedničkim djelovanjem kroz vlastite kanale širi se ponuda, ali i povećavaju rezultati prodaje.

Koristeći raspoložive resurse, oba sudionika suradnje putem marketinških i prodajnih aktivnosti plasiraju proizvode te iste etabliraju i pozicioniraju diljem međunarodnih tržišta. Suradnja je u vrlo kratkom roku dovela do pomaka u kontekstu brandiranja i pozicioniranja Podravkinih proizvoda, ali i Unilineovih produkata na razini receptivnog poslovanja.

Posljednjih godina, tamošnje tržište pokazuje sve veći interes za posjetom Hrvatskoj i upoznavanju svih prednosti koje naša destinacija nudi. Da je Hrvatska i te kako cijenjena, pokazuju i reakcije japanskih turističkih stručnjaka koji u nadolazećem periodu predviđaju dodatni rast prodaje aranžmana za Hrvatsku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×