15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tradicija naših starih: Predstavilo se 60-ak županijskih izlagača
T

Ne propustite

U sklopu obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije, i ove je godine u središtu grada održana priredba Tradicija naših starih.

Stotinama posjetitelja predstavilo se 60-ak izlagača starih zanata, proizvođača hrane i pića po tradicijskim i suvremenim receptima, a sve je začinjeno glazbom. Tako su nastupili Udruga cimbalista Hrvatske, Udruga potkalnički plemenitaši Gornja Rijeka te Udruga gotalovečko srce, a od najmlađih, nastupili su mališani Dječjeg vrtića Vrapčić iz Drnja, objekata iz Đelekovca i Gole.

-Zadovoljni smo priredbom, koja postaje sve prepoznatljivija i u kojoj se zrcali naša misija da se u jednoj tako svečanoj prilici objedini svo bogatstvo koje krije naša županija – doznajemo od organizatora Denisa Maksića, pročelnika županijskog Odjela za poljoprivredu, ruralni razvoj i turizam.

{vsig}fun/04-2013/130415-tradicija-nasih-starih{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×