23.5 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Katalinić otpisao Vugrinca, Marasa, Batarela i Šabana
K

Ne propustite

Po završetku drugog dijela priprema trener Slavena Belupa Ivan Katalinić otpisao je četvoricu igrača. To su Davor Vugrinec, Alen Maras, Ante Batarelo i Martin Šaban.

– Nema dvojbe da su spomenuti igrači dokazane kvalitete, ali moja odluka je dati prednost i šansu mladićima koji su sada u našoj sredini. Razgovarao sam sa svom četvoricom igrača i obrazložio im svoju odluku, oni su se s tim složili i sada je na njima da pronađu najbolje rješenje za sebe. Kod njih kvaliteta nije upitna, kao i veliki doprinos proteklih godina. Odlučio sam se za mlađe igrače, a oni da budu na klupi, siguran sam da im to nije interes. Svi radimo za dobrobit kluba jer je on iznad svih dok smo mi samo prolazni – izjavio je Ivan Katalinić za Sportske novosti.

S Marasom, Batarelom i Šabanom ugovori su sporazumno raskinuti, no s Vugrincem će rastanak izgleda ići malo teže, jer nije pristao na takav prekid suradnje. Ima još godinu dana ugovora i ne želi odustati od svojih prva.

Vuga više nije u cvijetu mladosti, no riječ je o legendi hrvatskog nogometa, najboljem strijelcu Prve HNL, s kojim se možda ipak trebalo postupiti drugačije, nego ga otpisati „kao balavca”, nakon odrađenih priprema.

No, trener je taj koji odlučuje i koji u krajnjoj liniji snosi i odgovornost za svoje odluke.

Treba reći da je Maras bio i kapetan momčadi, te da je igrao standardno zadnjih sezona. Batarelo se nakon teške ozljede koljena prošle jeseni nakon oporavka nije uspio vratiti u formu, dok se Šaban nije nametnuo kao prvi napadač iako je u klub stigao kao najbolji strijelac Druge HNL.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Povijesni uspjeh

BRAVO! Juniori đurđevačkog Graničara izborili Prvu hrvatsku nogometnu ligu

Povijesni uspjeh ostvarili su danas juniori Nogometnog kluba Graničar iz Đurđevca izborivši Prvu hrvatsku nogometnu ligu za juniore. Do plasmana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×