24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesni par Ritma osvojio zlato na turniru u Vrbovcu
P

Ne propustite

Proteklog vikenda održan je prvi ovosezonski bodovni turnir HŠPS-a u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji plesnog kluba Bolero iz Vrbovca.

Iz ŠPK Ritam Koprivnica nastupio je samo jedan, i to najmlađi plesni par u klubu,  Vinko Sabolić i Laura Krog u kategoriji mlađi osnovci D2.  Svojom  izvedbom latinsko-američkih plesova oduševili su i suce i gledatelje, te su nakon otplesanih cha cha cha i jive-a osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju.

Plesači Ritma pripremaju se za slijedeći turnir koji se 5. listopada održava u Varaždinu.

U klubu su u tijeku upisi na treninge sportskog plesa (standardni i latinsko-američki plesovi) za sve uzraste, tečajeve društvenih plesova za djecu i odrasle, zumba fitnes za djecu i odrasle, te satove yoge.  Sve informacije mogu se dobiti na e-mail: spk.ritam.kc@gmail.com ili tel. 098/1394-558. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Optužni prijedlog

Koprivnička policija nema milosti, za 1,17 promila i vožnju pod zabranom traži kaznu 2000 eura!

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog sudu protiv jednog 40-godišnjaka zbog dva teža prometna prekršaja. Dotični je najesen prošle godine...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×