28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesači Koprivnice osvojili 12 medalja u Sisku
P

Ne propustite

Plesači Športskog plesnog kluba Koprivnica osvojili su u Sisku na natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima 12 medalja – 4 zlatne, tri srebrne i pet brončanih.

Luka Udovičić i Gabrijela Pavešić najbolje su u kategoriji mlađi osnovci D3 otplesali obje vrste plesa te osvojili dva zlata.

Na prvom nastupu na natjecanju u kategoriji mlađi osnovci D1 Ivan Kumušanec i Nives Novak osvojili su zlato u latinsko-američkim i srebro u standardnim plesovima.  Matija Pintarić i Gabrijela Zagorščak osvojili su prvo zlato u standardnim i broncu u latinsko-američkim plesovima. Patrik Šoš i Izabela Doris Panić ”mlađa mladež D1” osvojili su bronce u obje kategorije.

Fran Jakopanec i Lara Vuković u kategoriji ”osnovci D2” osvojili su brončanu medalju u disciplini standardnih plesova dok su Josip Betlehem i Karla Šmitlehner u kategoriji ”mlađa mladež D2”u disciplini latinsko-američkih plesova osvojili srebrnu medalju.

Plesni par Luka Đaković i Nicol Eršeg u kategoriji ”osnovci D1” osvojili su srebrnu medalju u disciplini latinsko-američkih plesova dok su u disciplini standardnih plesova osvojili brončanu medalju.

Nakon ovog slijedi im natjecanje 10. svibnja u Bjelovaru.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×