18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Frančić u Splitu odmara Crepulju, Delića i Matoša
F

Ne propustite

Slaven Belupo nakon prolaska u polufinale Kupa u subotu gostuje kod Splita u prvenstvenoj utakmici 19. kola MAXtv Prve lige. Utakmica se igra na Parku mladeži s početkom u 15 sati, sudit će Mlakar iz Zagreba.

Trener Farmaceuta Mladen Frančić najavio je da će odmoriti nekoliko prvotimaca, pa u Splitu sigurno neće nastupiti Crepulja, Delić i ozlijeđeni Matoš, kao ni suspendirani Čanađija koji je protiv Intera u srijedu zaradio crveni karton.

– Sigurno da se radi o protivniku koji ima kvalitetu, koji je jako dobar na domaćem terenu, koji ima iskusne igrače kao što su Križanac, Bilić i ostali. Očekuje nas jedna teška i zahtjevna utakmica, ali mi u Split idemo otvorenoga garda, idemo igrati, nadigravati se. Jednostavno nemamo što izgubiti, veseli nas ta utakmica jer nas u Parku mladeži očekuje odličan teren za igru. Vjerujem da će momčad Slavena Belupa u Splitu odigrati odličnu utakmicu i da nećemo izgubiti – izjavio je Mladen Frančić.

Inače, Slaven baš i nije dobro prolazio na gostovanjima kod Splita. U dosadašnja četiri prvenstvena susreta Farmaceuti su jednom odigrali neriješeno (1:1, u srpnju 2011. godine) i tri puta izgubili (0:2, 0:3 i u 1. kolu aktualne sezone 1:2).

MAXTV PRVA LIGA, 19. KOLO

SPLIT – SLAVEN BELUPO (subota, 15.00 – Arenasport)

SLAVEN BELUPO (4-3-2-1): Pelin – Grgić, Bagarić, Edson, filipović – Purić, Gregurina, Brlek – Ozobić, Glavica – Novinić. TRENER: Mladen Frančić.

PRIČUVE: Rodić, Pranjić, Fuštar, Glavina, Roskam, Rak, Vugrinec.

IZOSTANCI: Čanađija (crveni karton), Matoš (ozlijeđen), Melnjak, Plazanić (oporavljenici), Crepulja, Delić (odmor).

PAROVI 19. KOLA: Split – Slaven Belupo (subota, 15.00), Hrvatski dragovoljac – Lokomotiva (subota, 19.00), Dinamo – Osijek (nedjelja, 15.00), Rijeka – Istra 1961 (nedjelja, 19.00), Zadar – Hajduk (ponedjeljak, 18.00).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×