18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U četiri dana prikupljene 432 doze krvi
U

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i Hrvatski zavod za trnasfuzijsku medicinu organizirali su četiri dana akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

Na gradskoj akciji u sjedištu Crvenog križa u ponedjeljak 17. veljače pristupilo je 135 dragovoljaca, a krv je dalo 120, dok je u utorak 18. veljače pristupilo 139 osoba, a darivali su 122 doze krvi.

U srijedu 19. veljače  održana je vrlo uspješna akcija u Obrtničkoj i Srednjoj školi Koprivnica gdje se za darivanje prijavilo 78 učenika, a krv je dalo njih 70. U Hlebinama se akciji odazvalo 46 darivatelja, a prikupljena je 41 doza krvi.

Posljednjeg dana akcije, u četvrtak 20. veljače, u koprivničkom HEP-u odazvalo se i krv dalo 34 darivatelja, a u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek od 50 prijavljenih krv je dalo 45 darivatelja. Ukupno su prikupljene 432 doze dragocjene tekućine, od 482 prijavljenih darivatelja, a prvi puta krv je dalo čak 78 mladih darivatelja. Hvala svim darivateljima i aktivistima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×