15.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ekipa podmlatka Crvenog križa iz OŠ Braće Radić plasirala se na državno natjecanje
E

Ne propustite

Šest ekipa mladeži i pet ekipa podmlatka Crvenog križa iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovalo je na međužupanijskom natjecanju mladih Crvenog križa u subotu 5. travnja u Siraču u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Natjecalo se ukupno šest ekipa mladeži i pet ekipa podmlatka iz dviju županija, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske.

Ekipa podmlatka iz Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice, osvojila je prvo mjesto u kategoriji podmlatka. Tako će učenice Elizabeta Forjan, Paula Gostović, Adela Klen, Klara Kokša, Eva Čolak i Nikolina Rukelj s mentoricom Lidijom Molnar iz OŠ Braće Radić sudjelovati na državnom natjecanju koje će se održati 10. svibnja u Novom Vinodolskom. Drugo mjesto zauzela je ekipa podmlatka GD CK Križevci, ekipa OŠ Sidonije Rubido Erdödy iz Gornje Rijeke, a treće mjesto ekipe Osnovne škole Ivan Lacković Croata iz Kalinovca.

U kategoriji mladeži ekipa Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice osvojila je treće mjesto, iza ekipa Grubišnog polja i Daruvara. Ekipa Učeničkog doma iz Križevaca bila je petoplasirana, a ekipa đurđevačke Gimnazije zauzela je šesto mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

MLADI & USPJEŠNI

[VIDEO] BRAVO! Troje mladih i talentiranih glazbenika iz naše županije na popisu najboljih ispod 30 godina

Hrvatsko društvo skladatelja (HDS Zamp) objavilo je zanimljiv popis na kojem se našlo 30 uspješnih hrvatskih autora, mlađih od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×