18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jakšić i Samoborec na okruglom stolu u Europskom parlamentu
J

Ne propustite

Zamjenici gradonačelnice Koprivnice Mišel Jakšić i Melita Samoborec sudjeluju danas na okruglom stolu popraćenom regionalnom izložbom fotografija pod nazivom “Zeleno srce Europske unije – teritorijalna suradnja u Panonskoj nizini” koji se održava u Europskom Parlamentu u Bruxellesu.

Ovaj okrugli stol i izložba održava se u organizaciji Sandre Petrović Jakovina, zastupnice u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske, te u suradnji s Uredom hrvatskih regija, a pod pokroviteljstvom Progresivnog saveza socijalista i demokrata u Europskom parlamentu.

Cilj okruglog stola je razmijeniti iskustva i predstaviti mogućnosti uspješne suradnje između panonskih zemalja na primjeru Grada Koprivnice s predstavnicima Europske komisije.

Nakon okruglog stola u prostorijama Europskog parlamenta bit će otvorena izložba 20 fotografija Grada Koprivnice i njegove okolice. Izložba će prikazati raznolikost i ljepotu Panonske nizine.

Svečano otvorenje izložbe bit će popraćeno degustacijom podravskih delicija nagrađivane hrvatske kuharice Nikoline Lončar.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×