2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jozo Radoš u Koprivnici predstavio HNS-ov programa za izbore za Europski parlament
J

Ne propustite

Predsjednik Kluba zastupnika HNS-a, saborski zastupnik i kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš posjetio je Koprivnicu. Svojim je dolaskom podržao akciju koprivničke Ženske inicijative povodom Međunarodnog dana žena te je na tržnici Koprivničankama dijelio klementine, ruže i balone, sve u već prepoznatljivoj narančastoj boji HNS-a. Ujedno je iskoristio priliku i predstavio program za izbore za Europski parlament.

– Sve što se događa u Europskom parlamentu tiče se građana Hrvatske, budući da se tamo donosi više od 50 posto zakonskih akata, i zato je važno da građani znaju što se tamo događa, tko ih zastupa i što taj netko rad – istaknuo je Radoš tom prilikom.

Dodao je i kako će se u Europskom parlamentu nastojati baviti pitanjima koja su vrlo praktična, dok će pretkampanja HNS-a, koja će trajati iduća dva mjeseca, biti usmjerena na to da građanima Republike Hrvatske pokaže što je za njih zanimljivo i važno u europskoj obitelji.

– Pokušat ćemo ukazati na one stvari koje su građanima vrlo bliske, kao što je recimo na području telekomunikacija ukidanje roaminga, pojeftinjenje impulsa, pojednostavljenje poslovanja poduzeća, jeftinija energija, slobodno tržište. Sve su to stvari od kojih naši sugrađani neposredno imaju koristi – napomenuo je Radoš te dodao kako je i pitanje ukupnog funkcioniranja gospodarstva, malih i srednjih poduzeća te olakšavanje njihovog poslovanja vrlo životno i važno za hrvatske građane.

Govoreći o očekivanjima na euroizborima, Radoš je istaknuo kako očekuje da će Koprivnica po odazivu birača biti u vrhu među hrvatskim gradovima, budući da ovdje postoji otvorenost i svijest o našoj pripadnosti Europi.

Radoš se pridružio Koprivničancima i tijekom snimanja koprivničkog spota pjesme „Happy” Pharella Williamsa, a potom se zaputio prema Rasinji i Đurđevcu, gdje se također družio s građanima i predstavio program za euroizbore.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×