19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliki uspjeh

Đurđevački Interpretacijski centar uvršten u TOP tri kulturne atrakcije godine, Edita Janković Hapavel: Nije ni važno hoćemo li pobijediti, već i ovo je velika promocija
Đ

Osim priznanja za kvalitetu sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za sam interpretacijski centar, grad Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju, rekli su u TZ Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite

Interpretacijski centar u Đurđevcu uvršten je u TOP TRI kulturne atrakcije godine u Hrvatskoj.

Turistička zajednica Koprivničko–križevačke županije prepoznala je spomenuti centar kao izuzetan turistički proizvod te tako kandidirala Muzej grada Đurđevca za ovu laskavu turističku nagradu.

Priznanje je samim time još i veće s obzirom na to da je Interpretacijski centar svoja vrata otvorio u ožujku ove godine, na čijem smo otvorenju bili. 

– Ostala sam zatečena ovim priznanjem, zaista se nisam nadala. Drago nam je da će se znati za nas sad još i više i nije bitno da pobijedimo, bitno da sudjelujemo. I to nam je već dobra promocija i za naš Muzej, grad, ali i županiju. Hvala Gradu koji je uz podršku županijske Turističke zajednice uložio u ovaj projekt jer je to rezultiralo prepoznavanjem naše kulturne atrakcije – kazala je Edita Janković Hapavel, ravnateljica Muzeja grada Đurđevca. 

Ravnateljica Muzeja Grada Đurđevca // Foto: Valentina Blažek

Inače, riječ je o natječaju za godišnje hrvatske turističke nagrade kojeg organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Osim priznanja za kvalitetu sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za sam interpretacijski centar, grad Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju – rekli su u TZ Koprivničko-križevačke županije.

Spomenimo i to da će se proglašenje pobjednika i podjela priznanja održavati od 25. do 26. listopada, u Malom Lošinju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×