8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliki uspjeh

Đurđevački Interpretacijski centar uvršten u TOP tri kulturne atrakcije godine, Edita Janković Hapavel: Nije ni važno hoćemo li pobijediti, već i ovo je velika promocija
Đ

Osim priznanja za kvalitetu sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za sam interpretacijski centar, grad Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju, rekli su u TZ Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite

Interpretacijski centar u Đurđevcu uvršten je u TOP TRI kulturne atrakcije godine u Hrvatskoj.

Turistička zajednica Koprivničko–križevačke županije prepoznala je spomenuti centar kao izuzetan turistički proizvod te tako kandidirala Muzej grada Đurđevca za ovu laskavu turističku nagradu.

Priznanje je samim time još i veće s obzirom na to da je Interpretacijski centar svoja vrata otvorio u ožujku ove godine, na čijem smo otvorenju bili. 

– Ostala sam zatečena ovim priznanjem, zaista se nisam nadala. Drago nam je da će se znati za nas sad još i više i nije bitno da pobijedimo, bitno da sudjelujemo. I to nam je već dobra promocija i za naš Muzej, grad, ali i županiju. Hvala Gradu koji je uz podršku županijske Turističke zajednice uložio u ovaj projekt jer je to rezultiralo prepoznavanjem naše kulturne atrakcije – kazala je Edita Janković Hapavel, ravnateljica Muzeja grada Đurđevca. 

Ravnateljica Muzeja Grada Đurđevca // Foto: Valentina Blažek

Inače, riječ je o natječaju za godišnje hrvatske turističke nagrade kojeg organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Osim priznanja za kvalitetu sigurno će imati i pozitivan marketinški učinak za sam interpretacijski centar, grad Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju – rekli su u TZ Koprivničko-križevačke županije.

Spomenimo i to da će se proglašenje pobjednika i podjela priznanja održavati od 25. do 26. listopada, u Malom Lošinju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×