18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kreće prva akcija prikupljanja hrane za budući Socijalni dućan
K

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predvidjelo je u svojim prostorima otvaranje Socijalnog dućana, namijenjenog za pomoć onima koji su u teškoj životnoj situaciji.

– U budućem Socijalnom dućanu dijelit će se prehrana našim najsiromašnijim sugrađanima. S obzirom da se bliže uskrsni blagdani, a sve više naših sugrađana treba pomoć u hrani, krećemo s prvom akcijom prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština – poručuju iz koprivničkog Crvenog križa.

Grad Koprivnica napravio je popis od 100 obitelji kojima će uoči Uskrsa biti podijeljene „Socijalne košarice”, paketi s hranom, a zahvaljujući dosadašnjim i budućim donacijama.

– Naši volonteri će tako ove subote, 12. travnja u vremenu od 9 do 13 sati, ispred KTC-a u Ulici Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici te u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8 prikupljati donacije. Pozivamo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da pomognu onima koji su u potrebi, donacijom brašna, ulja, šećera, tjestenine, konzervi, dječje hrane i drugoga. Prehrambene namirnice i higijenske potrepštine mogu se donirati i u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica – kažu organizatori akcije, unaprijed zahvaljujući svima koji će se odazvati akciji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×